NAMASTE INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaste India. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 7:29 Supersnel bezorgd, heerlijke curry’s en naan. Voor herhaling vatbaar
26 mei 2024 om 16:19 Het eten bij “Namaste India” is voortreffelijk! Zeer smakelijk altijd. En de bezorging is stipt op tijd.
24 mei 2024 om 16:50 Als je van gokken houdt moet je hier bestellen, ene keer is butter chicken goed mals smaakvol en dan andere keer krijg je kip in smaakloze curry met zelfde textuur van een rubbere autoband . Als de chef goeie dag heeft te pakken ga je genieten
24 mei 2024 om 1:56 Heerlijke Kip Korma en Butter Chicken. Zeker voor herhaling vatbaar.
23 mei 2024 om 21:30 Heel erg lekker, ga zeker vaker bestellen
22 mei 2024 om 18:59 Heerlijk eten! Mocht wat pittiger
21 mei 2024 om 10:08 Heel lekker!
15 mei 2024 om 20:05 Ontzettend lieve medewerkers!! Ik had per ongeluk de verkeerde bestelling geplaatst en ontvangen, was mijn eigen fout maar kreeg alsnog de juiste bestelling van dit restaurant. Ontzettend lief. Het eten is ook altijd heerlijk!!
7 mei 2024 om 12:42 I ordered some different dishes. Food was not what I exepected. It's not authentic or close to the real indian kitchen. I wouldn't recommend it if you're trying to find the flavorful indian style, sorry! Expected more quality for these prices...
5 mei 2024 om 22:05 Vol van smaak en ook heerlijk pittig. Heb ervan genoten en zal hier zeker weer bestellen.
5 mei 2024 om 14:47 Heerlijk eten en op tijd bezorgd top
5 mei 2024 om 0:51 Het eten was (weer) voortreffelijk! Snelle bezorging, tijdens etenstijd op zaterdag, van Den Haag naar Delft. Voorheen ook al eens besteld toen ik in Zoetermeer was en ook toen verliep het hetzelfde. Heel netjes, echt een aanrader!